top of page
Tanke produksjonen_edited.jpg

Tanking & Utrulling

Vi kan hjelpe til fra A-Å

Hvordan vi jobber med tanking og utrulling

d|rig bistår også med utrulling av nye enheter.

Våre tjenester er modulært bygget opp og kan skreddersys etter behov. Det vil si at modulene er standardiserte, men man velger hvilke moduler som skal benyttes.

To hovedelementer som ligger til grunn, vil alltid være sikkerhet og miljø. Sikkerhet i form av sikker transport og lagring, samt utøvende personell med utvidet politiattest. I tillegg blir sikker sletting av data gjennomført med verktøy godkjent av NSM (Nasjonal Sikkerhetsmyndighet), NATO og Common Criteria. Vi sørger for miljøriktig gjenbruk, avhending og resirkulering. Alt utstyr vi behandler blir rapportert.

Behovene varierer fra rene logistikktjenester ved registrering og utsendelse av enheter, til “login klare enheter“, konfigurert med tilleggsutstyr og tanking av kundespesifikk programvare/image. Det er kunden som legger føringene for hvilke enheter vi behandler. Vi behandler alt fra PC og mobil til monitorer, dockingstasjoner, tablets og annet tilleggsutstyr.

Registrering i Asset Management system for oppfølging og utsendelse til rett lokasjon samt historikk på enheter, er moduler som er viktige i en livssyklusoppfølging. Vi leverer dette gjennom et egenutviklet og dynamisk system, d|manage, som er tilrettelagt for API-integrering mot eksisterende Asset Management-systemer (som for eksempel SNOW).

Tanke produksjon.jpg

Ønsker du mer informasjon?

Har du spørsmål om utrulling og de ulike løsningene?

Ta kontakt med en av våre Key Account Managers i vårt serviceinnstilte og kunnskapsrike salgsteam!

bottom of page