top of page
Slette produksjon_edited.jpg

Sikker sletting

Ingen data på avveie

Hvordan vi jobber

For oss står alltid kundens sikkerhet i fokus.

Med sertifiserte sletteverktøy fjerner vi all data fra alle typer digitale lagringsmedier, fra laptops og PC, til smarttelefoner og servere. Dette skal sikre deg som kunde, slik at sensitiv informasjon ikke kommer på avveie. Våre løsninger for sletting av elektronisk informasjon er utarbeidet og bygget slik at kravene i det nye EU-direktivet for vern av personopplysninger, som trådte i kraft 20. juli 2018 (GDPR), er ivaretatt.

Som vår kunde har du mulighet til å slette informasjon fra dine lagringsmedier på flere måter:

  • Du kan trygt la oss behandle lagringsmediene dine fra A til Å. Vi transporterer utstyret sikkert inn til vårt anlegg, hvor all informasjon blir slettet av autorisert personell. Utstyret blir klargjort for videresalg, eller retur tilbake til deg som kunde.

  • Du kan selv ta hånd om slettingen av data ved å benytte deg av vår sikre og profesjonelle skyløsning, SeCloud. Dette innebærer at du som kunde selv sletter utstyret innenfor egne vegger, før du overlater utstyret til oss for videre behandling.

Alle våre sletteløsninger er bygget på sertifiserte sletteverktøy, som er godkjent og anbefalt av Nasjonal Sikkerhetsmyndighet for gradert informasjon i henhold til Sikkerhetsloven.

Blancco_Logo_Secure_erasure_of_data.png
Wipedrive_secure_erasure.png
Nasjonal_sikkerhetsmyndighet.png

Ønsker du mer informasjon?

Har du spørsmål om sikker sletting, og de ulike løsningene?

Ta kontakt med en av våre Key Account Managers i vårt serviceinnstilte og kunnskapsrike salgsteam!

bottom of page