top of page
pexels-yan-krukov-7794041_edited_edited_edited.jpg

Ombruk

Fra lineær til sirkulær økonomi i IT-bransjen

Hvordan d|rig prioriterer ombruk

Som en ledende aktør innenfor ombruk og gjenvinning av IT-utstyr er vi svært opptatt av bærekraft. For å spare miljøet tror vi at det beste vi kan gjøre, er å ha fokus på ombruk. Den andelen av utstyret som ikke er egnet for ombruk går til materialgjenvinning.

Ved å bli kunde hos oss og la oss sørge for ombruk av ditt IT-utstyr, så vil du få en optimal løsning, som er økonomisk gunstig, sikker og som ivaretar miljøet og rapporteringskrav.

 

Kunder hos d|rig forholder seg til én av to modeller; Revenue Share eller Fixed Price.

 

De fleste velger å gå for en Revenue Share avtale hvor vi henter, sletter, graderer og selger utstyret, og salgsverdien deles mellom d|rig og kunde. Her er det mulig å donere sin andel til et veldedig formål om ønskelig, som vil bli inkludert i miljørapporten deres. Fordelene med denne modellen er at det kreves lite involvering fra kunden, samtidig som miljø- og sikkerhetsrapportering gir full kontroll og oversikt.

 

Fixed Price er en mulighet om dere har større volum av klart definert utstyr. For eksempel 100 stk av én modell og 100 stk av en annen modell. Da trenger vi en komplett liste over deres IT-assets og gjør et prisoverslag basert på merke, modell, etc.

Etterrettelighet er viktig for oss i d|rig. Derfor selger vi kun våre produkter til seriøse aktører på det europeiske og asiatiske markedet.

 

Vi setter alltid våre kunders sikkerhet først. Dette innebærer at kundens utstyr er slettet for all informasjon før det forlater vårt lager. Se vår løsning for sikker sletting.

Ønsker du mer informasjon?

Lurer du på hvordan vi kan være en god samarbeidspartner for å løse ditt problem?

Ta kontakt med en av våre kunnskapsrike medarbeidere!

bottom of page